Marriott med gratis wi-fi

Från och med den 15/1 2015 ändar Marriott sin wi-fi policy. Om man inte har haft någon form av status hos kedjan har det varit en relativt dyr historia att använda hotellens wi-fi men nu verkar det vara ändringar på gång.

Gratis wi-fi har tidigare enbart varit för Marriottkedjans Guld och Plantiamedlemmar men från och med mitten av januari får alla medlemmar av Marriott Reward, oavsett status, tillgång till denna förmån.

Kravet är dock att du beställer din övernattning via Marriotts egen hemsida (eller andra officiella bokningsvägar, t.ex. telefon) och undviker någon av de många hotellportalerna. I tillägg skall du vara medlem i antingen Marriott Rewards eller Ritz-Carldon Rewards.

Alla gäster får tillgång till det som Marriott kallar “Essential Wi-Fi” dvs. tillgång till internet men inte nödvändigtvis med någon vidare hastighet. Förvänta dig därför inte att kunna streama eller ladda ner stora filer.

Guld och Platinamedlemmar får även i framtiden tillgång till “Enhanced Wi-Fi” med något högre hastighet.

En del hotell deltar inte i erbjudandet och genom att klicka här kan du få en full översikt över villkoren.

 

Läs mer om Marriotts ändrade policy här.

Vi på Bonusfeber ställer oss frågan varför det inte är fler hotell som erbjuder gratis wi-fi till sina gäster, villkorslöst eller med krav om att man blir medlem i deras lojalitetsprogram. Vi skriver snart 2015 och internet är trots allt någonting som nästan borde kunna räknas som en självklarhet på hotell och finns på många lågprishotell erbjuder detta utan kostnad.

MR-Free-wifi1

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *