Chokerande video av städerska på hotell

Just nu cirkulerar en video på internett som visar ett oacceptabelt uppförande av en städerska på ett hotell i USA, det som visas i videon får nog många att tänka efter både en och två gånger vad man lämnar på rummet. 

Videon spelades in den 5 november i år på ett hotell i USA. Det sägs inte vilket hotell det handlar om men en del antyder att det handlar om Hampton Inn.

I filmen får vi bland annat bevittna hur städerskan går igenom gästens resväska och studerar ett paket, en surfplatta och andra privata ägodelar. Hon använder också vad som verkar vara samma par handskar till att först städa toaletten och därefter bädda sängen. Kulmen är när städerskan försöker logga på kundens laptop upprepade gånger.

Se filmen här:

[ot-video type=”youtube” url=”http://www.youtube.com/watch?v=oulbBdmGH8o”]

Städerskan stjäl ingenting och tillför ingen skada men det är likväl allvarligt nog att bli utsatt för detta “snokande”.

Hur skall man skydda sig på liknande händelser?

Vi rekommenderar ALLA att använda sig av hotellets kassaskåp om det finns ett sådant. Vidare rekommenderar vi en låsbar väska för att hindra att någon kan snoka i den. Kom ihåg att altid lösenordsskydda datorer och surfplattor och lås helst in dessa i kassaskåpet eller väskan.

Har du eller misstänker du att du har blivit utsatt för någonting liknande? Har du andra tips hur man kan undvika detta och hur hade du reagerat? Kommentera gärna.

Tack til Lucky, One Mile At A Time

Vi vill poängtera att vi på inga sätt drar alla städerskor över en kam och misstänker alla. Det lönar sig dock att skydda sig själv och sina ägodelar oavsett i vilken miljö man befinner sig. 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *