Få en gratis natt hos Marriott

Om du inte redan har ett medlemsskap hos Marriott Rewards hr du en fantastisk möjlighet att få en gratis övernattning på en av de många hotellen i kedjan. 

Nya medlemmar i Marriott Rewards kan, efter bara två övernattningar inom 120 dagar få en gratis övernattning på ett av Marriottkedjans många hotell. Gratisnatten kan användas i kategorierna 1-5.

Det enda du behöver göra är att ha två vistelser inom 120 dagar efter att du anmäler dig till bonusprogrammet varefter du får en värdecheck som måste användas inom ett år.

Läs alla villkor här

De två betalda vistelserna skall göras på ett av följande hotell i kedjan: W Marriott, EDITION, Autograph Collection Hotels, Renaissance Hotels, AC Hotels by Marriott, Marriott Hotels & Resorts, Courtyard by Marriott, Fairfield Inn & Suites by Marriott, SpringHill Suites by Marriott, Residence Inn by Marriott, TownePlace Suites by Marriott, Gaylord Hotels and Marriott Vacation Club.

För att lösa mer om erbjudandet och anmäla dig till Marriott Rewards använd denna länk.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *