Få Hilton Hhonors Silver status och fast track till Guld

Status hos Hilton hotellkedjan är inte bland de bästa på marknaden, men det är ändå en status väldigt många sätter stort värde i. Bonusfeber.se har hittat ett sätt du nu kan uppnå denna status mycket snabbare än vanligtvis.

Hilton Hhonor har historiskt sett varit ganska givmilda – både när det gäller statusmatch och så kallad fast track till status, Det har de senare åren löpande funnits månader, där man antingen kunnat uppnå denna status direkt eller få en möjlighet att tjäna in den riktigt snabbt. Vår amerikanska systersida, Milepoint.com, erbjöd senaste året ett Premium medlemskap, där alla blanda annat fick denna status, som en del av medlemskapet.

Det finns också annorlunda kampanjer, som egentligen är riktade mot stora företags anställda, men hittills har det varit möjligt för alla att registrera sig för de, om man kände till länken till registreringssidan. Det är bara en av dessa kampanjer som enligt bloggen EUflyer, just nu är tillgänglig. Erbjudandet ger silverstatus omedelbart efter registrering och guldstatus efter endast 4 Hilton vistelser inom 90 dagar efter registreringen.

Låt oss säga det på en gång. Denna kampanj är egentligen riktad mot medarbetare i Accenture, men riktigt många, som inte arbetar där har också använt denna länk för att få status utan problem. Tidigare har samma möjlighet funnits med andra kampanjer – och så vitt som vi vet – så är det ingen som har fått problem efter att ha registrerat sig. Det verkar alltså som att Hilton inte har några problem med att andra anmäler sig. Så är du redo för det så kan du anmäla dig här.

Det är dock på eget ansvar om du gör det, men vi kan inte tro att det kan hända annat än att statusen kan bli nedskriven till basnivå. Teoretiskt vill nog inte Hilton låsa ditt konto, vilket kan vara ett problem om du har många outnyttjade poäng där. I praktiken tror vi det är osannolikt att det kommer hända.

Om du inte har is i magen till att använda Accenture-kampanjen, så finns också kampanjen “Valued Partner“, som kan användas. Den ger dock inte Silverstatus omedelbart efter registrering, men du får fast track till Guld och denna status efter endast 4 vistelser på 90 dagar. Tänk på att dessa 90 dagar startar att räknas från den dag du anmäler dig.

Låt oss understryka att dessa kampanjer inte är tänkt att riktas mot offentligheten, så låt det vara upp till ditt eget samvete om du vill använda de.

Hilton Guld status ger bland annat uppgradering vid tillgänglighet, frukost, gratis internet och lite fler bonuspoäng.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *