Hilton med generös lösning till alla medlemmer

Vi har väntat länge på att se vilka lösningar de stora hotellkedjorna skulle komma med för sina många miljoner bonusmedlemmar som drabbats av Corona-nedläggningar. Hilton har varit en av dem, och igår kom de med ett mycket överraskande tillkännagivande.

Vi förväntade oss att det skulle komma och vi har sett fler tillvägagångssätt för det. Anledningen till att vi var övertygade om att ett förslag skulle komma är att hotellkedjorna måste se till att deras kunder kommer tillbaka till dem efter att denna coronakris är över.

Det skulle vara med viss osäkerhet till en medlem som under normala omständigheter lätt skulle kunna klara kvalificeringskraven. Detta beror på att praktiskt taget all reseaktivitet är pausad. Om sådana medlemmar förlorade sin status, skulle det inte vara säkert att medlemmen skulle boka nya nätter på respektive hotellkedja. Det kan bero på att medlemmen lockas till andra hotellkedjor.

Därför kommer Hilton att låta dig behålla din status, fram till mars 2022 för vissa medlemmar.

För dem som skulle förlora status här i mars:

Hilton berättar:

Alla medlemmars status för 2019, som planerades att nedgraderas den 31 mars 2020 – oavsett om Diamond, Gold eller Silver kommer automatiskt att förlängas till 31 mars 2021.

För dem som redan har status 2020:

Om ditt kvalificerings år pågår, oroa dig inte om du kan tjäna tillräckligt med poäng för en nykvalificering. Hilton gör det enkelt. De förlänger helt enkelt din status fram till 31 mars 2022. Detta ger dig 24 månaders nivåhållning.

Vi kommer att förlänga din 2020-status fram till 31 mars 2022. Det innebär att du kommer att fortsätta att njuta av dina Diamond, Gold eller Silver-fördelar som du har idag under de kommande 24 månaderna.

Det är verkligen en positiv sak som Hilton gör. Det är säkert att det är en win-win situation, både för medlemmar och för Hilton. Medlemmarna kommer att ta bort sina tvivel, och Hilton kommer att skydda sig mot att medlemmarna bokar någon annanstans så snart resevärlden öppnar igen.

Poäng förlängs och bokningar är flexibla

Förutom att förlänga statusen säkerställer Hilton också att dina poäng inte går ut.

Sist men inte minst är alla bokningar fram till den 30 juni 2020 flexibla. Trots att de är av typen som inte kan non-cancellable. Detta gäller så långt det går att boka i förväg. I själva verket kommer det att vara fram till sommarlovet 2021. Avbryt helt enkelt minst 24 timmar före ankomst.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *