Foodora underlättar för flygresenärer i coronatider

Det finns mycket att tänka på före, under och efter en flygresa. Pandemin har i grunden ändrat hur vi ska resa och nya förhållningsregler har tillkommit. Därför har foodora ingått partnerskap med MaskZ of Sweden. Från och med nästa vecka kommer foodoras kunder i Stockholm få möjlighet att köpa ansiktsskydd med snabb leverans, som sker inom en timme.

Krav på ansiktsmasker på flygningar har införts av flera flygbolag. Flygresenärer ska själva tillhandahålla egen godkänd ansiktsmask som täcker både näsan och munnen, halsdukar eller liknande accepteras inte. På grund av pandemin har foodoras kunder fått ett nytt behov, som nu tillgodoses och det mycket snabbt.

Maskz of Sweden är baserat i Stockholm och är försäljare av masker för medicinskt bruk (damm, pollen, virus och bakterier). Bolaget kommer via foodoras tjänst öppna digital butik som bygger på tredje generationens handel, q-handel (Quick Commerce).

Hans Skruvfors, vd foodora Sverigesäger:

Vi är ett bolag som kan tillgodose många akuta behov som kan uppstå, dvs en q-situation. Vi har sedan vi breddade vår affär under pandemins utveckling, också sett helt nya behov av produkter som behöver levereras snabbt, en av dom är ansiktsmasker.

Många flygbolag har infört krav på ansiktsmasker, om vi kan hjälpa till att göra resan lite smidigare eller kännas tryggare så är jag mer än nöjd. Min och bolagets ambition är att vi alltid ska vara nära kunden i alla situationer.

Teenie Fung, grundare av MaskZ of Sweden säger:

Vi är mycket glada över att bli en del av foodora. De är ett företag som ligger i framkant med q-handel. Med deras hjälp kan vi leverera fler masker och handdesinfektionsmedel, snabbare och mer bekvämt än någonsin tidigare, samt når fler människor som har behov av ansiktsmasker med omedelbar leverans. Vi vill se till att människor har tillgång till rätt skydd.

foto:foodora

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *