Fast track för inrikespassagerare på Arlanda

Idag var det nog många som utbrast ÄNTLIGEN när SAS meddelade att man från den 1/9 öppnar en fast track även för inrikespassagerare på Arlanda terminal 4.

Enligt pressmeddelandet kommer den vara placerad i säkerhetskontrollen mot Sky City, något som betyder smidig access för både lokala och transferpassagerare. I och med detta erbjuder man nu fast track för kunde i SAS Plus samt innehavare av Eurobonus Guld och Diamond status på alla flygningar från både Arlanda och Landvetter i tillägg till fem andra flygplatser i Skandinavien.

I ett uttalande från Snorre Andersen, produktchef hos SAS, skriver man att det är tack vare det goda samarbetet med Swedavia man nu kan erbjuda en tjänst som länge efterfrågats och som nu kommer innebära stora tidsbesparingar.

Redaktionen på Bonusfeber jublar över denna nyhet och ser fram emot att kunna ta sig snabbare igenom säkerhetskontrollen i högtrafik. Frågan är bara om köerna blir lika långa där som man ibland kan uppleva i fast track på terminal 5?

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *