Göteborg och Cambridge länkas samman med ny linje

Från och med den 2/3 kommer man att kunna flyga direkt mellan Göteborg Landvetter och Cambridge. Lin En 

Fyra gånger i veckan kommer danska Sun-Air att flyga mellan Landvetter och Cambridge efter önskemål från AstraZeneca som behöver bättre förbindelser mellan sina anläggningar i Mölndal och Cambridge.

– Vi välkomnar denna nya flyglinje som verkligen visar vikten av god tillgänglighet för att främja forskning och utveckling för näringslivet och regionen, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

AstraZeneca kan med den nya linjen korta restiden mellan sina forskningscenter markant då man slipper resan via någon av Londons flygplatser med därtill hörande tidsödande marktransporter.

Linjen kommer att gå med en morgonavgång från Cambridge klockan 0700  måndag, tisdag onsdag och torsdag med retur på kvällen klockan 1800. alla trafikerade med en Dornier 328 som tar 32 passagerare.

Då SunAir är ett British Airway franchisebolag betyder detta att man kommer kunna tjäna poäng och boka sina biljetter på bolagets hemsida precis som med “vanliga” British Airways flygningar.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *