Gratis transfer med Uber

Den omtalade transportservicen Uber som är ett mycket bra alternativ till taxi i många städer runt världen bland annat Stockholm och Köpenhamn. Man har med jämna mellanrum riktigt bra kampanjer för att få resande att prova deras tjänst. Nu kan du få en gratis transfer med Uber om anmäler dig idag och introducerar du andra kan gratisresorna bli fler. 

Det er är väldigt lätt att få vouchern på $30. Det enda som skall till är att bli inbjuden av en annan Uberanvändare. Om du inte känner andra som är kunder hos Uber idag kan du använda vår inbjudningslänk  (Artikelns urprungsförfattare får också $30).

När du har anmält dig får du också möjligheten att bjuda in andra att prova tjänsten. För varje person som beställer en tur mottar du också $30 dollar på ditt Uberkonto för användning till framtida resor.

Standardpriset för att använda Uber är ungefär samma som för taxi men mycket smidigare och kvalitén på både bilar och chaufförer är (oftast) något bättre än det “vanliga” alternativet.

Uber är otroligt lätt att använda och du beställer enkelt via en app på din telefon. Redan före beställning kan du se hur nära deras bilar befinner sig och så snart du har beställt kan du följa var din bil befinner sig på en karta. Betalning, dricks kvitton etc sköts automatiskt via kreditkortet i din profil och kvittot får du via e-mail. Utan tvekan är det här ett riktigt smidigt alternativt till taxi som vi i Bonusfeberteamet ofta använder oss av när vi är ute och flänger runt jorden.

Uber-Taxi-NYC2-1024x615

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *