Lufthansa adderar nya långdistansflygningar från München och Frankfurt under sommaren 2018

Lufthansa utökar nätverket av rutter och erbjuder nya interkontinentala destinationer från både Frankfurt och München i sommar.

Nya flygningar från Frankfurt

San Diego (USA) är den näst största staden i Kalifornien och åttonde största i hela USA. Staden ligger i sydvästra Kalifornien, nära gränsen till Mexiko. Närheten till stränderna, vågorna från Stilla Havets och det sköna klimatet gör att staden är perfekt för surfintresserade. Staden är också ett nav för biotech- och telekommunikationsindustrin. Med start under sommaren 2018 kommer Lufthansa att erbjuda fem flighter i veckan till San Diego från Frankfurt.

Nya flygningar från München

Under sommaren 2018 kommer Lufthansa även att återintroducera sin flygning från München till Singapore i flygschemat. Fem gånger i veckan kommer resenärer att kunna flyga från den bayerska huvudstaden till den livfulla, ekonomiska metropolen i Asien. Dessutom kommer Lufthansa även att erbjuda ytterligare flygningar från München till Chicago , USA. Istället för sju gånger i veckan kommer Lufthansa att flyga dit tio gånger i veckan under sommaren.

Goda nyheter för Airbus A380 fans: från och med i sommar kommer Lufthansa att introducera planet i München för långdistansflygningar till Los Angeles, Hong Kong och Beijing. Därför kommer Lufthansa att förflytta fem av sina 14 Airbus A380 från Frankfurt till München vilket öppnar upp för 500 nya positioner kommer att bemannas i München.

Harry Hohmeister, styrelseledamot i Deutsche Lufthansa AG och ansvarig för hubbarna säger:

Med A380 kan vi erbjuda våra Münchenresenärer ett premiumflygplan vid en femstjärnig hubb. Under de senaste åren har vi gjort stora framsteg i styrningen av våra hubbar. Vi har harmoniserat och integrerat processerna och är nu mer flexibla i användandet av våra flygplan på olika platser. Kvalitet, effektivitet och tillväxt kommer alltid att vara vår topprioritering.

Lufthansa visar tydliga tecken på fortsatt tillväxt i Bayern. Under de kommande två åren kommer Lufthansas långdistansflotta i München att få ytterligare två flygplan.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *