Lunar och SAS lanserar Skandinaviens första betalkort med EuroBonus-poäng

Bankutmanaren Lunar och SAS ingår ett nytt partnerskap och lanserar Skandinaviens första betalkort där kunder kan tjäna EuroBonus-poäng på sina vardagsinköp – från resor till matvaror, kaffe och sommarupplevelser – utan att behöva använda kredit.

Med det nya betalkortet från Lunar och SAS kan skandinaver tjäna EuroBonus-poäng på sina vardagsinköp. Genom att kombinera Lunars användarvänliga bankapp med SAS populära EuroBonus-program kan kunder nu samla poäng på allt från matinköp till restaurangbesök.

Lunars kunder tjänar automatiskt EuroBonus-poäng vid varje användning. Detta gäller vid alla typer av inköp, inklusive mataffärer, restauranger och aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge och utomlands.

Vi är stolta över att få samarbeta med ett så ikoniskt skandinaviskt varumärke som SAS och att kunna ge våra kunder tillgång till det förmodligen mest attraktiva bonusprogrammet i Skandinavien. Vi strävar efter att bygga den bästa vardagsbanken i Norden och vill göra det enklare för alla att fatta smarta beslut i vardagen och få ut mer av sina pengar. Partnerskapet öppnar upp många möjligheter och fördelar för oss och våra kunder.

Ken Villum Klausen, VD och grundare på Lunar.

Det nya betalkortet är tillgängligt för alla EuroBonus-medlemmar och Lunar-kunder i Skandinavien. Om du inte är en EuroBonus-medlem kan du enkelt registrera dig här Gå med i vår resecommunity (sas.se) för att låsa upp en värld av förmåner och få tillgång till allt från SAS-flyg till hotellvistelser, uppgraderingar och olika kvalitetsprodukter i SAS EuroBonus-shop. Om du inte är en Lunar-kund kan du registrera dig på bara några minuter i Lunar-appen – kanske medan du väntar på att gå ombord på ditt nästa flyg.

Genom partnerskapet skapar SAS nya och spännande möjligheter för vårt populära EuroBonus-program. Samarbetet med en skandinavisk partner som Lunar gör det möjligt för våra medlemmar att tjäna poäng i vardagen via deras bankapp och betalkort. Vi förväntar oss en betydande tillväxt för EuroBonus över hela Skandinavien och ser fram emot att interagera med den yngre målgruppen som Lunar framgångsrikt har nått genom sin digitala bankplattform.

Anko van der Werff, VD i SAS.

Betalkortet finns både som fysiskt och digitalt kort, vilket gör det möjligt för kunderna att använda det när det passar bäst. För varje 100 SEK som spenderas på betalkortet tjänar man 8 EuroBonus-poäng. Nya Lunar-kunder får dessutom 3 000 välkomstpoäng, och de första 10 000 kunderna får 6 000 poäng.
Kortet kan beställas i Lunars bankapp från och med den 18 juni 2024.

Fakta

  • Det nya betalkortet är tillgängligt för alla i Skandinavien från och med den 18 juni.
  • EuroBonus-programmet har cirka 8 miljoner användare.
  • Pengarna dras eller reserveras omedelbart på användarens Lunar-konto. Det är därför ett bra alternativ för dem som vill undvika att handla på kredit.
  • Betalkortet är gratis med Lunars Unlimited-paket eller tillgängligt för en månadsavgift på 49 SEK i Lunars Standard-, Light- och Plus-paket.
  • Det befintliga EuroBonus-numret kopplas till Lunar och redan intjänade EuroBonus-poäng behålls.

Om Lunar

Lunar är en digital utmanarbank med målet att förenkla för privatkunder och företag att hantera sin ekonomi genom att bygga den bästa vardagsbanken i Norden. Lunar grundades i Århus och har ca 450 medarbetare i Norden. 2019 fick Lunar dansk banklicens och är nu en av få banker med en nordisk bankplattform. Lunar har idag cirka 900 000 privat- och företagskunder i Sverige, Danmark och Norge.

 

Foto Lunar / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *