Strawberrys implementering av Mews är nu komplett och systemet används av 230 hotell i Norden

Mews, den marknadsledande molnbaserade tjänsten för hotell- och restaurangbranschen, har slutfört en framgångsrik utrullning av sitt Property Management System (PMS) i hela Strawberrys hotellportfölj.

Strawberry har redan hanterat över 2,5 miljoner bokningar via Mews och idag använder 9000 hotellanställda på 230 av gruppens hotell Mews, vilket säkerställer användarvänlighet och enhetlighet för alla Strawberryanställda.

Strawberry, en av Nordens största hotellkoncerner, har valt att byta till Mews molnlösning på grund av plattformens flexibilitet, skalbarhet och säkerhet. Hotellgruppens varumärken inkluderar kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection Hotel samt ungefär 40 oberoende hotell, som alla nu välkomnar sina gäster via Mews plattform.

Den här transformationen har varit en stor och viktig del i vår ständiga strävan efter innovation och vi är mycket glada över att hela vår hotellportfölj nu använder Mews. Våra team har snabbt anpassat sig till den nya programvaran, vilket är ett bevis på hur användarvänlig den är, och systemet har redan en stor inverkan på verksamheten och gästernas upplevelser.

Eirik Bogsnes, Executive Vice President på Strawberry

Sedan Strawberry flyttade sitt första hotell till Mews plattform har de redan hanterat över 2,5 miljoner bokningar via PMS. Ett av tre hotell använder Mews Kiosk som en enkel självbetjäningslösning för incheckning och gästerna tillbringar i genomsnitt två och en halv minut per session, vilket inkluderar köp av uppgraderingar direkt i automaten.

Implementering av Mews hos över 200 hotell var ett stort jobb eftersom varje hotell också använder ett antal integrationer som var tvungen att sömlöst flyttas. Vi har uppdaterat vårt tekniska ekosystem och byggt om över 20 olika system under denna transformation för att utnyttja Mews Marketplace till fullo. Alla team som var inblandade i transformationen gjorde ett enastående jobb och har sett till att vår höga standard för hotelldrift upprätthållits.

Kari Anna Fiskvik, Senior Vice President Technology på Strawberry.

Varje Strawberryhotell är i genomsnitt anslutet till 15 aktiva integrationer, vilket understryker vikten av enkel och tillförlitlig anslutning via Mews. Förutom att ansluta till den ledande hospitalityprogramvaran via Mews Marketplace använde Strawberry Mews Open API för att bygga en anpassad anslutning till flera skräddarsydda verktyg.

Under de senaste två åren har vi lärt känna teamet på Strawberry mycket väl, och deras öppenhet för nya arbetssätt och engagemang för att leverera enastående gästupplevelser är en stor inspirationskälla. Jag är väldigt glad över att alla hotell nu använder Mews. En spännande framtid ligger framför oss.

Matt Welle, VD för Mews.

 

Om Mews

Mews är den ledande plattformen för den nya eran inom hospitality. Med över 5 000 kunder i mer än 85 länder är Mews Hospitality Cloud utformad för att effektivisera driften för moderna hotellägare, förändra gästupplevelsen och skapa mer lönsamma företag. Bland kunderna finns bland annat Generator-Freehand, The Strawberry Group, The Social Hub och Airelles. Mews utsågs till Bästa PMS (2024) och listades bland de Bästa arbetsplatserna inom hotellteknik (2021, 2022, 2024) av Hotel Tech Report, samt Världens Bästa Hotell PMS-leverantör (2023) och Världens Bästa Oberoende Hotell PMS-leverantör (2022, 2023) av World Travel Tech Awards. Företaget har kontor i Europa, USA och Australien.

 

Foto: Mews

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *