Märkliga beteenden hos passagerare

Ett fenomen som har exploderat på sociala medier senaste tiden är “passenger shaming”. Kort beskrivet är det tal om att ta bilder av passagerare, som inte helt har förstått hur folk i allmänhet uppför sig ombord på flyg och tillsammans med andra människor. Se bilderna av passagerarna, som du drömmer mardrömmar om att hamna vid sidan av. 

På Facebook följer 350.000 personer sidan “Passenger Shaming”, som publicerat bilder tagna av passagerare ombord på flyg, som inte helt förstår konceptet med att respektera medpassagerarnas privata sfär eller generellt saknar respekt för både flygbolagsanställda och andra passagerare.

Det är ingen överdrift att säga att det ofta handlar om passagerare, som de flesta av oss absolut aldrig skulle vilja hamna i närheten av ombord.

Bara fötter på stolarna, nagelklippning, matrester smetade på stolen eller golvet och andra saker som majoriteten nog uppfattar som gränsöverskridande beteende ombord i ett flygplan hör till vanligheterna på hemsidan.

Bilderna och videosnuttarna, som man kan se är både underhållande, men samtidigt skrämmande.

Foto: Passengarshaming.com

 

 

Foto: Passengarshaming.com

Foto: Passengarshaming.com

Foto: Passengarshaming.com

Foto: Passengarshaming.com

Har du upplevt medpassagerare som inte helt förstår konceptet med att respektera medpassagerare ombord? Kommentera gärna under:

Se fler bilder på:  Passenger Shamings Instagram-sida

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *