Miles and More med bra poängrabatter till hela världen

Så var det dags för nya erbjudanden från Lufthansas bonusprogram, Miles & More. Även denna månad är det bra erbjudanden att hämta på på bonusreor om man kikar närmare på deras “Milage Bargains”.

Miles&More kanske inte det program som ger bäst värde för poängen. Priserna för en bonusresa i poäng är inget att orda om men Lufthansa kräver helt absurda avgifter i form av “fuel surcharge” som kan göra en bonusbiljett rätt så dyr. Men hittar man ett bra erbjudande när deras månatliga “Milage Bargains” kommer kan det fortfarande vara relativt gott värde för pengarna.

Den här månaden är det faktiskt en del rätt så intressanta kampanjer och här kan du se några exempel från Göteborg och Stockholm men rabatterna finns tillgängliga även från Danmark och Norge.

milesandmorekampsep

milesandmorekamp3

milesandmorekamp2

Bland annat får man Beijing, Chicago och Seoul till halva priset och nästan halva priset till Chicago och Seoul på Business Class och det får ses som goda erbjudanden. Har du nog med poäng på ditt Miles & More konto är det helt klart värt att överväga.

Biljetterna skall beställas före den 30/9 2014 och reseperioden är 5/1 till 31/1 2015. Det kräver alltså att du kan planera en tid framåt men så är vi snart i januari i vilket fall.

tiden.

Läs mer om erbjudandet på Miles & Mores hemisda

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *