Bose QC 25 är nu lanserade

Bonusfeber kunde för en vecka sedan, som första media i världen, att QC 25 var på gång då vi hade hittat en video av de nya hörlurarna från en australiensisk mediebyrå.

Läs historien om läckaget av Bose QC 25 här

De nya Bose QC25, eller Bose QuietComfort 25 som de egentligen heter, har en helt ny design som kombinerar bättre “noice reduction” och ljudkvalité med ett nytt utseende och flexibel profil. De ersätter de legendariska QC15 hörlurarna och kommer finnas tillgängliga från september 2014.

Priset för detta headset är enligt våra upplysningar på samma startnivå som då de nuvarande Bose QC15 kom ut, det vill säga drygt 2500:- (nu runt 2,000:-).  Handlar man i USA man man dock få hörlurarna till runt hälften beroende på vilken stat man handlar i. Det samma gäller för Bose QC25 som kan löna sig att köpa i USA om man skall dit.

Själva designen har vi redan visat i tidigare artikel, men Bose har varit duktila med att tillhandahålla lite andra bilder som visar hur hörlurarna ser ut. De kan än så länge fås svarta eller vita.

Bonusfeber kommer snart med en test av dessa nya Bosehörlurar och hoppas att kunna bekräfta uttalandet från Sean Garret hos Bose:

We improved nearly every dimension – greater noise reduction, lifelike audio, a striking new profile and styles, and a new earcup pivot to fold up smaller than ever.

Vi tycker också att designen har förbättrats och märker starka influenser av märket “Beats” utan att detta är någonting som Bose önskar att bekräfta.

Skriv gärna en kommentar om ni skall ut och köpa denna modell eller vad ni spontant tycker om denna nyhet från Bose.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Martin says

    Var inne på Bose i London för en vecka sedan och frågade om dem. Han som jobbade där verkade bli lite ställd av frågan och var mycket bestämd på att han inte visste något om det. Men precis innan jag skulle gå stoppade han mig och sa att han tyckte att jag skulle komma tillbaka i början av september. Så nu blir det ett besök på måndag! 🙂

    • Redaktionen says

      Det skall bli spännande att höra dina erfarenheter Martin. Jag tror att QC25 hamnar mellan QC15 och A20 i kvalité. Designen går dock inte av för hackor. Speciellt den svara är läcker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *