QC25, nya hörlurar från Bose

QC25-1-800x500_cOm hunden är människans bästa vän, måste Bose hörlurar med noice cancelling vara resenärens bästa vän. En av de många populära modellerna har snart varit på marknaden en lång tid men nu ser det ut som om det kanske kommer en efterföljare. 

Bonusfeber.se har kommit över ett videoklipp i en reklamfilm från Bose, där man för första gången visar den nya modellen som kommer att heta QC25. Igår var en officiell video tillgänglig på Vimeo där man kunde se bilder av hörlurarna. Men denna togs snabbt bort och kan inte längre hittas.

Vi lyckades dock få ett par screenshots och kan – exklusivt – visa bilderna här.

Vi har försökt att få en kommentar men man önskar inte att kommentera det man kallar “rykten”.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra Bose i Danmark, men de ønsker ikke at kommentere på det de kalder “rygter”.

Här är svaret från Bose i Danmark

Får jag fråga var du har fått bilden från? Vi kommenterar inte rykten och kan inte bekräfta nedanstående. Jag hoppas att du har förståelse för detta. Jag håller dig självklart informerad, när det kommer produktnyheter och lägger till dig till vår medialista för att du skall få information när någonting nytt är på gång. 

Har man först provat att resa med såpass bra noice cancelling hörlurar är det ingen återvändo. Bara att få bort bakgrundsoljudet från flygplanet gör att man känner sig mer utvilad vid ankomst efter en lång flygresa. Till och med ungar och flygvärdinnor som för oväsen kan man sålla bort.

Här kommer bilder av dem (screenshot från videon)

Bose kommer snart med en ny model af "den flyrejsendes bedste ven"

QC25-1

Vi ser fram emot lanseringen och inte minst att prova dem. Är de bättre än föregångare är det fantastiska saker på gång och verkligen någonting att se fram emot. Än så länge finns inget officiellt releasedatum men vi tror att de kommer någon gång under september.

Sådan så videoen ud på Vimeo. Uploaded af et australsk mediebureau, som sikker har været lidt for hurtig på aftrækkeren. Nu er videoen fjernet igen.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *