Packa som ett proffs

Du känner helt säkert igen det. Dina kläder är skrynkliga och ligger i en röra i väskan när du äntligen kommer fram till din slutdestination oavsett hur väl du tycker att du ha packat. Det är bara att gå igång med strykjärnet på hotellrummet för att inte se ut som en sliten backpacker.

MEN, det finns en lösning på problemet!

Och som extra bonus kan du faktiskt få plats med mycket mer i din väska än vad du vanligtvis får. Tekniken kallas “Bundle Wrapping”, där du rullar plaggen istället för att vika på ett normalt sätt. Det låter märkligt och inte minst ser det märkligt ut första gången men det fungerar faktiskt. Titta på den här filmen hur du gör:

Om videon inte visas automatiskt, klicka på den här länken för att visa videon 

TIll en början ser det bra ut och det är ingen tvekan att man får plats med mer i handbagaget om man packar med den här tekniken. I exemplet i videon har man dock inte tagit höjd för att det också skall vara plats till ett par extra skor eller andra saker som inte kan packas på det här sättet.

Men och det är ett stort MEN: Tekniken är inte särskilt ägnad om du blir utplockad i säkerhetskontrollen eller om TSA vill ge din väska en noggrannare genomgång.

Vi vågar inte föreställa oss vilken röra man får i väskan om TSA får klorna i den.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *