Nordic Choice har bäst Wi-fi i världen

För några år sedan var det viktigaste att det fanns wi-fi på hotellrummet och med tiden har kraven på anslutningen blivit allt viktigare. Nyligen har företaget Hotel Wi-fi kommit fram till att världens bästa uppkoppling finns hos Nordic Choice Hotels. 

Det är över 4,000 hotell i 50 hotellkedjor som har utvärderats av Hotel Wi-fi Test där bland annat uppkopplingskvalitén så väl som till vilken grad gratis wi-fi har funnits tillgänglig som har legat till grund för utvärderingen.

—Gratis trådlöst internet av god kvalitet är, förutom vatten i kranen och en säng att sova i, det allra viktigaste för våra gäster. Hos oss skall varje hotellgäst ha tillgång till internet via både mobil, dator och surfplatta till likvärdig hög kvalitet. Ett bra och gratis WiFi-nätverk är en omfattande men viktig investering när det gäller gästnöjdhet, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande, Nordic Choice Hotels.

Ser man till flera undersökningar som har gjorts bland hotellgäster kommer wi-fi upp som en av de absolut viktigaste faktorerna vid val av hotell oberoende om det gäller affärs eller privatresande och det är allt för ofta man upplever att den anslutning som erbjuds är under all kritik.

Hur viktigt är wi-fi för dig när du är ute och reser och vad tycker du om den uppkoppling Nordic Choice Erbjuder till sina gäster? Kommentera gärna.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *