Norwegian lanserar Stockholm – Reykjavik

Norwegians expansion fortsätter under 2018. I slutet av mars börjar Norwegian flyga direkt till Reykjavik från Stockholm Arlanda.

Island blir allt mer populärt och snart börjar Norwegian flyga direkt till den fascinerande huvudstaden. Reykjavik är bland annat känt för sin pittoreska arkitektur, sitt pulserande uteliv och närheten till Islands vackra natur med flera varma källor och öppna landskap.

Med start 26 mars i år kommer Norwegian att flyga mellan Stockholm och Reykjavik två gånger i veckan. Sedan tidigare flyger Norwegian till Reykjavik från Oslo, Bergen, London, Barcelona, Alicante och Madrid.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian säger:

Vi är glada över att nu kunna erbjuda direktflyg till Reykjavik även från Stockholm och tror att det finns ett stort intresse bland svenska resenärer att resa dit och uppleva den fantastiska naturen. Vi fortsätter dock att se stora utmaningar i Sverige framöver på grund av flygskatten som snart införs och därför kommer vi tyvärr inte kunna utveckla linjenätet i Sverige lika mycket som vi skulle vilja.

Miljöanpassad flygplansflotta
Norwegian fasar löpande in nya flygplan och har med en genomsnittsålder på 3,6 år en av de yngsta och mest miljöanpassade flygplansflottorna i världen. Idag består flottan av 145 flygplan. Under 2018 får Norwegian 25 fabriksnya flygplan in i flottan.

Om den nya linjen
Stockholm Arlanda (ARN) – Reykjavik (KEF) kommer att trafikeras två gånger i veckan på måndagar och fredagar, med start 26 mars 2018. Linjen trafikeras initialt mellan mars och oktober. Introduktionspris från 459 kronor per enkel resa. Biljetter finns nu till försäljning på www.norwegian.com

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *