Ny direktlinje från Malmö till weekendpärlan Ohrid i Makedonien

I dag lanserar flygbolaget Wizz Air att deras senaste direktlinje flygs två gånger per vecka mellan Malmö Airport och den vackert belägna staden Ohrid i Makedonien.

Den nya linjen har premiär 18 mars 2019 och därefter flygs sträckan på måndagar och fredagar med en Airbus A320. 

Wizz Airs nya direktlinje till Ohrid är ett perfekt weekendresmål till Medelhavets stränder. Staden är en av de mest besökta destinationerna i Makedonien och ligger intill sjön Ohrid, som förbinder Albanien med Makedonien. Från Ohrid är det bara en dryg timmes bilresa till Grekland.

Peter Weindhandl, flygplatschef på Malmö Airport berättar:

Det är glädjande att Wizz Air etablerar ytterligare en direktlinje från Malmö Airport. Ohrid har potential att bli en populär weekenddestination för familjer i Skåneregionen. Flyglinjen underlättar även för de ca 20 000 skåningar med makedonskt påbrå som nu på ett smidigt sätt kan hälsa på vänner och familj.

Foto: Shutterstock

András Radó,Corporate Communications Manager på Wizz Air säger:

Vi är glada att utöka vårt nordeuropeiska nätverk som gör att vi kan knyta ihop Malmö med en av de mest underbara städerna i Medelhavsområdet. Vår nyaste direktlinje förbinder nu Malmö med makedonska Ohrid, den sjöbelägna staden intill den albanska gränsen. Det är ett perfekt resmål för såväl en helgresa som för en längre resa och erbjuder en avkopplande atmosfär. Vi är övertygade om att våra svenska resenärer kommer att njuta av att besöka Ohrid.

Wizz Air etablerade sin första flyglinje på Malmö Airport år 2004 och flyger nu tolv direktlinjer, inklusive nyheten Wien som startar i februari. Med fyra avgångar per vecka förbinder även flygbolaget sedan tidigare Skåne med Makedoniens huvudstad Skopje.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *