Ny direktlinje till Prag från Malmö med Czech Airlines

Det tjeckiska flygbolaget Czech Airlines satsar på Malmö Airport och startar nu en direktlinje till Prag. Från 8 april 2017 flyger Czech Airlines fyra gånger i veckan mellan Malmö och den tjeckiska huvudstaden.

Det är Malmö Airports första flygbolag som ansluter direkt till huben i Prag, vilket innebär enkel tillgång för resenärerna till Czech Airlines övriga utbud av destinationer.

Under våren börjar det tjeckiska flygbolaget Czech Airlines flyga direkt mellan Malmö Airport och Prag. Tjeckiens huvudstad är en klassisk weekend-destination som erbjuder historia, gastronomi och kultur. Det är en ny destination från Malmö och genom den nya linjen får resenärerna tillgång till Czech Airlines hela linjenät med ett enkelt byte i hubflygplatsen Prag.

Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport säger:

Vi är väldigt glada över att få hälsa Czech Airlines välkomna till Malmö Airport. Vi har en stadig tillväxt av resenärer och destinationer, och nu kan vi addera Prag till utbudet som är en fantastisk stad. Malmö Airport är en snabb och smidig flygplats, och nu blir det ännu enklare för resenärerna att dessutom nå ytterligare destinationer genom flygbolagets utbud bortom Prag.

Sträckan Malmö – Prag kommer att trafikeras fyra gånger i veckan från 8 april 2017 fram till slutet av oktober. Avgångarna från Malmö sker på tisdagar, onsdagar, torsdagar och lördagar.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *