Reservera en plats på Lufthansa i 48 timmar

Vi känner alla igen den stress som kan uppstå när man skall planera sin semester och hittar antingen en flygbiljett eller hotell till ett bra pris men saknar ett par pusselbitar innan allt är på plats för att beställa en orefunderbar biljett till hela familjen. Det kan vara att semestern skall godkännas av chefen, hundpassning lösas vänner och familj man tänkt besöka kontaktas etc. Därför att det ofta en stor hjälp om man kan boka sin biljett och ordna allt detta innan betalningsfristen och man är bunden till köpet.

SAS har i flera år erbjudit 24 timmars ångerrätt på alla biljetter. Det är något många har använt sig av och verkligen värdesätter och något flygbolagen vinner på i längden då man gärna betalar lite extra för den här möjligheten.

48 timmars frist med Lufthansa – dock mot en liten avgift

Nu inför Lufthansa möjligheten att hålla sin biljett i hela 48 timmar innan man skall betala för den och det ger ett ännu bättre fönster att slutföra planera på. I motsats till SAS 24 timmars gratisfrist kräver Lufthansa en avgift för den här tjänsten om du väljer att avbeställa eller låter bli att bekräfta innan tidsfristen löpt ut. I exemplet nedan som Bonusfeber.dk har gjort är avgiften 200DKK för en resa från Köpenhamn ill Florida tur och retur. Avgiften är per bokning och inte per person.

Sådan ser bestillingsvinduet ud, hvis du udelukkende har valgt Lufthansa afgange. Hvis du ønsker at sikre din bestilling og prisen i 48 timer, så tryk på "Secure Your Fare". Husk at det koster et gebyr på kr. 220,- hvis du vælger ikke at bestille og betale billetten.

 

Inte alla sträckor

Detta gäller bara på resor där Lufthansa är enda operatör. D.v.s. att om du har en bokning där du flyger med SAS från Skandinavien kan du inte utnyttja den här möjligheten. Är du intresserad av det här erbjudandet gäller det alltså att välja rätt avgångar när du beställer.

Sådan ser bestillingsvinduet ud, hvis du har valgt en flyvning, hvor en af afgangene flyves med at andet selskab end Lufthansa. Så er det ikke muligt at sikre prisen og knappen er "faded ud"

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *