Få poäng genom att skriva en recension på HolidayCheck

Det finns verkligen inga gränser för vilka sätt man kan tjäna bonuspoäng på. På Holiday Check kan du tjäna poäng genom att ge din åsikt om hotell. 

Det finns en rad hemsidor som visar recensioner om allt från pålägg till jaktflyg och hotell är bland kategorierna som rankas högst. Systemet är enkelt. Skriv en hotellrecension för att ge andra glädjen av dina erfarenheter. I gengäld för du glädjen av deras.

Men det är inte alltid att ära och berömmelse är nog. Därför erbjuder siten  http://www.holidaycheck.com/ dig bonuspoäng för dina åsikter och det är faktiskt rätt lätt. Du behöver inte registrera dig men när du har skrivit recensionen fyller du informationen som behövs för att föra över poängen.

Från första sidan väljer du “Share your experiences” och “Write a hotel review”. Därefter kommer du igenom en enkel process där du ger hotellet stjärnor för olika kategorier.

holidaycheck 2

Din lön för mödan kommer till sist där du skall välja mellan, för närvarande, fyra bonusprogram som inte ger lika många poäng

Detta är helt klart ett alternativ till Tripadvisor och andra och ett enkelt sätt att tjäna extrapoäng. Vem vet, med tiden kanske fler och fler bonusprogram ansluter sig och då börjar det blir riktigt intressant.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

 1. Kent Wennberg says

  Resan började i Varberg till Landvetter där vi flög med Lufthans t/r Munchen mycket bra. Vidare till Mayrhofen och Hotell Rose.
  Det är andra året vi bor och äter på Hotell Rose. ( Det blir fler år på Hotell Rose.)
  I år bjöd jag med min familj, totalt 10 personer, ålder mellan 8 år till 66 år.
  Alla var mycket nöjda med allt från rum, fantastisk mat, välstädat alla dagar, mycket trevlig personal, Hotellet ligger bra när man skall till bergbanorna och centrum. ( Bra skidåkning på förmiddagarna med blå himmel och sol under veckan)
  En skala mellan 1 – 10 då 1 står för dåligt och 10 för för utmärkt bra. Hotell ROSE i Mayrhofen får 10 poäng av oss alla.

 2. Susanne Dost says

  Resan började från Stockholm till Turkiet Side serra park Hotel och vi lika nöjda som vanlig jätte trevlig personal och fint Hotel prisvärt jag vill tacka till Attac trevlig och snäll personel

 3. Susanne Dost says

  Resan började från Stockholm till Turkiet Side serra park Hotel och vi lika nöjda som vanlig jätte trevlig personal och fint Hotel prisvärt jag vill tacka till Aytunc trevlig och snäll personel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *