Rösta på Hiltons nästa poängkampanj

Vill du vara med på att bestämma vilken kampanj Hilton Hhonors skall köra nästa gång? Nu har du chansen att få inflytande över hur du helst vill tjäna extra bonuspoäng.

Vanligtvis brukar inte bonusprogrammen involvera kunderna i beslutet om vilka kampanjer som skall komma. Men Hilton Hhonors har nu valt att göra just det och öppnar upp för alla att rösta på vilken kampanj som skall komma härnäst.

hiltonvote

Vill du helst ha dubbla poäng från och med den andra vistelsen eller föredrar du 1,000 extra poäng per övernattning under helgen?

Man kan väl säga att valet står mellan att blidka affärs eller fritidsresenären. Dubbla poäng efter andra vistelsen är en kampanj som är intressant om du bor på Hilton ofta under kampanjperioden och till skillnad från alternativet gäller den också på vardagar när majoriteten av alla affärsresande övernattar på hotell.

Alternativet är 1,000 extrapoäng per natt från torsdag till måndag. Här tjänar man extrapoäng redan på första övernattningen och kampanjen är alltså intressant för resande som bara har en övernattning. Nackdelen är att poäng bara tjänas under en begränsad tid av veckan då fritidsresandet är störst.

Lämna din röst och ha inflytande på Hilton Hhonors nästa kampanj. Vi på Bonusfeber.se hoppas att fler lojalitetsprogram ser möjligheten att involvera sina kunder för att öka antalet attraktiva kampanjer.

Rösta här

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *