Kampanjerbjudande hos Priority Pass

Priority Pass är ett medlemsskap som ger tillgång till över 700 flygplatslounger över hela världen. Nu kan du skaffa kortet med 15% rabatt första året samt tre månader gratis. 

Det betyder gratis mat, druck och internett i bekväma omgivningar under tiden man väntar på nästa flight. Vanligtvis behövs guldkort eller ett boarding pass i Business Class för att få tillgång till lounger av den här sorten med kortet är alltså en genväg till dessa fördelar

Kortet kommer i tre varianter beroende på hur ofta man använder som av flygplatslounger:

Priority Pass offer

Ett loungebesök kostar i skrivande stund ca $27 om man har standardkortet för $84 per år. Väljer man istället det som heter Standard Plus för $212 för man 10 loungebesök på köpet. Då har man i verkligheten betalat för 8 och får två stycken på köpet. Med Prestigekortet till $339 har man betalat för 12,5 loungebesök för att sedan kunna njuta av besöken “gratis”. Det senare kortet lönar sig alltså om man använder flygplatslounger minst 13 gånger om året. Andra faktorer som spelar in är självklart hur mycket man äter och dricker när man är i loungen samt hur högt personligt värde loungebesöket ger.  Det finns även en del banker som erbjuder Priority Pass tillsammans med sina exklusivare kort. Handelsbanken t.ex ger ett gratis Prestigekort om du skaffar ett Platinumkort till en kostnad av 2,000:- per år, något som kan vara värt att överväga.

I Sverige finns tre lounger på Arlanda, två i Göteborg, en på Bromma en i Malmö och en i Östersund. Danmark och Finland bjuder på 4 respektive två medan Norge än så länge saknar lounger med Priority Pass Avtal.  För en komplett loungeförteckning kan du klicka här.

Här är en liten informationsfilm om erbjudandet:

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZyV4uZ-Pv-w”]

 Klicka här för att komma till erbjudandet.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *