SAS med “Point Bargain” till Hong Kong

SAS har just nu Point Bargains till Hong Kong i SAS Go och SAS Business Class. Nu kan du resa med upp till 20% rabatt på poängpriset.

I dag kom SAS med en ny omgång av sina “Point Bargains” Denna gång till Hong Kong i både SAS Go och SAS Business. Priset är reducerat från 140.000 till 112.000 poäng i SAS Business och från 80.000 till 64.000 poäng i SAS Go. Sett till rabatten är SAS Go det bästa erbjudandet i kampanjen.

BF - SAS - Point Bargains - August 2015 - Hong Kong

Rabatten gäller från och med den första avgången den 10/9 till och med den 3/10 och bokning måste göras senast den 16/8.

Om du gärna vill iväg bör du vara uppmärksam på att resan troligtvis sker med en maskin som har den gamla kabinen. Vi skrev i förra veckan om att de nya SAS maskinerna var försenade och detta påverkar linjen till Hong Kong som skulle trafikerats av dessa.

Därför är det inte säkert att det är värt att använda sina EuroBonuspoäng till den här kampanjen. Det är inte helt optimalt när linjen inte är uppgraderad. Vi tror också, baserat på hur mycket tillgängliga biljetter det finns på linjen att det kommer en kampanj senare i år också.

Det är dock positivt att SAS fortsätter med “Point Bargains” på sina långlinjer, något som bidrar till att vi tycker det är värt att samla poäng med hjälp av resande och bruk av kreditkort för att kunna nyttja dessa erbjudanden när de dyker upp.

BF - Hong Kong - Hong_Kong

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Peter says

    Jag bokade till Japan för 48.000 poäng (normalt 80.000) SAS GO den 26/2 2016 Hoppas att det inte är för kallt då..

    • PC says

      Det är också ett bra pris utan tvekan! Temperaturen är ungefär som hemma. Gillar du att åka skidkor är det bra åkning bara en dryg timme bort med metervis av snö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *