SAS oljelinje får uppgraderad Catering

Vi har tidligere skrivit om det nya servicekonceptet i SAS Business på långlinjerna som lanserades tidigare i år Nu kommer det även en ändring på SAS oljelinje mellan Stavanger och Houston.

Ändringarna i servicekonceptet på linjen mellan Stavanger och Houston (SK951/952) trädde i kraft den 1/5 2015.

–Första serveringen är nu identisk med den du får på de andra långlinjerna. Det serveras först en varm skål med nötter, val av två förrätter samt ytterligare en varmrätt, säger Peter Lawrance som är ansvarig för mat och dryck hos SAS.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

–Utöver detta tar vi naturligtvis bort allt av plats och folie innan maten serveras. Servering nummer två, precis innan landning kommer dock att serveras på en bricka på grund av plats och viktutmaningar ombord. Eftersom Stavanger-Houstin har en längre flygtid än övriga destinationer i USA kommer måltid nummer två att vara lite större än på de övriga sträckorna fortsätter Lawrance.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Som tur är handlar det om en klar förbättring av cateringen ombord och jag tror att passagerarna kommer att uppskatta den.

Artikeln publicerades ursprungligen av Cecilie på Bonusfeber.no

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *