Nya priskategorier hos airberlin

airberlin har infört nya och, enligt bolaget själva, “sexiga” priskategorier som skall göra det enklare för passagerarna. Planen är att attrahera prismedvetna kunder i större grad.

I ett pressmeddelande informerar airberlin att bolaget, för att fira de nya priskategorierna har lagt ut extra biljetter i kategorin JustFly helt nere på 44 Euro. JustFly är en priskategor som låter dig resa extra billigt om du enbart reser med handbagage. De andra kategorierna är FlyDeal för passagerare med max 23kg bagage. FlyClassic som också inkluderar platsbokning och slutligen FlyFlex som ger ökad flexibilitet och tillgång till lounge, fast-track med mera.

Vi gjorde ett litet stickprov för att se om vi kunde ta oss mellan Stockholm och Göteborg till Berlin. Från förstnämnda lyckades vi på några dagar hitta biljetter för 406:- Från Göteborg kunde vi inte hitta en enda enkelbiljett billigare än 620:- så här verkar det som man inte får ta del av de extra biljetterna.

arntxl

Vi hittade ett par flighter från Stockholm för 406:- enkel (44EUR)

 

Här är ytterligare information om respektive biljettkategori:

JustFly

FyDeal

FlyClassic

FlyFlex

Klikk her for å komme til airberlins hjemmesider.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

 1. Johan says

  Åker med Air Berlin nästa varje helg, Berlin-Stockholm & retur. Alltid start och laddning i tid, väl omhändertagen av (vacker) personal, fräscha plan, ok priser, bra tidtabell, god gratis fika. Slår SAS med hästlängder på sträckan. Lufthansa & Ryanair lagt ner. Norweigan dåliga tider och flyger från Schönenfeldt. Air Berlin är ohotad etta på BER-ARN. En nisch de hittat i tuffa europeiska flygbranschen.

 2. Peddapee says

  Att det är dyrare från Göteborg är helt naturligt eftersom Air Berlin är det enda bolag som flyger direkt från Göteborg till Berlin. Konkurrens sänker priserna..

  • Redaktionen says

   Faktiskt har även SAS en sommarlinjen mellan Göteborg och Berlin som började förra veckan så nu finns det all anledning att visa muskler på sträckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *