SAS startar flygningar från terminal 2 på Heathrow

SAS startar idag flygningar från Heathrows nyaste terminal idag. Det är ett historiskt ögonblick då SAS även var bland de fösta bolag som trafikerade den ursprungliga terminal 2. Nu är man åter i den helt nybyggda”The Queen’s Terminal” som blir hem för alla bolag i Star Alliance innan året är slut.

I dag, onsdag den 10 september välkomnar SAS sina passagerare till den nya och imponerande ”The Queen’s Terminal” på London Heathrow.  “The Queen’s Terminal” – eller Terminal 2 –är det nya hemmet för alla Star Alliance bolag. Bonusfeber.se kommer med rapport från festen och visar hur SAS firar starten av trafiken från den nya terminalen. Värd för festen är Hans Dyhrfort, SAS chef i Västeuropa.

SAS har idag drygt 4.000 passagerare som reser till och från London på någon av SAS 21 avgångar och ankomster. Per idag har man följande linjer till och från Heathrow:

  •  Köpenhamn-London sex dagliga avångar
  •  Olso-London fem dagliga avgångar
  •  Stockholm-London sex dagliga avgångar
  •  Göteborg-London två dagliga avgångar
  •  Stavanger-London två dagliga avgångar

Farväl till SAS London Loungen

Vi säger också farväl till en legend, i och med att SAS stänger sin SAS London Lounge på Terminal 3. Här på Bonusfeber.se kommer att minnas en rad goda besök i den här loungen och vi är säkra på att många håller med oss när vi säger att loungen kommer att bli saknad.

BF-LHR-Terminal-2-Overblik-ud-over-The-Queens-Terminal-1024x338

BF-LHR-Terminal-2-Check-In

BF-LHR-Terminal-2-Entrance

BF-LHR-Terminal-2-Ladestation-768x1024

Bonusfeber.se återkommer med en beskrivning av nya loungemöjligheter i ”The Queen’s Terminal” och vilken lounge SAS rekommenderar som ersättare för den nuvarande SAS London Lounge.

Följ med här på Bonusfeber.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *