Smaka på whisky i SAS loungerna

Smaka på whisky i SAS loungerna. Detta är något helt nytt, som SAS ger möjlighet till villet kommer att ge lite andra aktiviteter i deras lounger i Skandinavien än vad vi är vana vid. Det betyder att det nu under en begränsad tid kommer att vara möjligt att smaka på det lite annorlunda whisky av märket Chicas Regal. Ett spännande initiativ med provsmakningsmöjligheten, som vi ser fram emot att prova från slutet av oktober i Köpenhamn, Stockholm och Helsingfors.

En whiskyprovsmakning låter som ett rätt spännande event som från oktober kan upplevas i de skandinaviska SAS Loungerna. Enligt den information Bonusfeber har fått kommer eventet att starta den 21 oktober och sluta den 2 november för Köpenhamn, Stockholm och Helsingfors.

Sådan vil standen i loungerne komme til at se ud.

Det kommer att vara enligt följande schema man ska anpassa sig till om man vill smaka på lite Whisky (med reservation för förändringar):

Köpenhamn, Stockholm och Helsingfors:

  • Eventperioden: 21 oktober till 2 november
  • Tirsdag till Torsdag från 16:00 – 19:00
  • Fredag från 14:00 – 18:00
  • Söndag från 15:00 – 19:00

Under själva öppettiderna kommer det att vara ett uppsatt stånd (som liknar den på bilden ovan) som bemannas av antingen en marknadsförare och/eller en Whisky Brand Ambassadör med stor kunskap om de olika whiskeysorterna.

Det kommer att finnas möjlighet att provsmaka och samtala om de olika Whisky och kanske bli lite klokare på det här området. Önskar man att köpa så finner man de i de olika Tax-Free butikerna på flygplatserna

Som en extra information, så kommer det i december att finnas ett liknande event, då med  vodkamärket Absolut Elyx.

Vind denne flaske Chivas Regal Chivas Brothers Blend 100cl med Pernod Ricard og Bonusfeber.

(Denna artikel är översatt från vår systersida Bonusfeber.dk och är ursprungligen skriven av Henrik Olsen)

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *