Stora planer för Ryanair på Skavsta

I veckan höll Ryanair en presskonferens i Stockholm för att presentera hur de ser på framtiden i Sverige och framför allt i Stockholmsregionen. Däremot presenterades inga större nyheter från det irländska flygbolaget.

Det var bolagets marknadschef Kenny Jacobs som höll i presskonferensen där han bland annat presenterade att bolaget inom kort kommer att placera ett till flygplan med bas på Skavsta, detta tackvare den stora leverans som de har liggandes.

Jacobs sade även att man under de kommande fem åren ser en storsatsning framför sig på Skavsta flygplats med framförallt nya solskensdestionationer som t ex Frankrike, Italien och Spanien då detta är något som efterfrågas av den svenska marknaden. Dessutom ser man möjligheten att i framtiden ta en större del av businessresenärerna de har idag genom att införa fler destinationer anpassade utifrån deras behov, men som även kan fungera som bra citybreaks för fritidsresenärerna. En ökning av frekvenserna på de befintliga destinationerna är också något som man ser framför sig.

Han poängterade också att det är Skavsta som Ryanair ser som sin fasta bas i Stockholmsregionen och det är där de kommer satsa framöver också. Men han var ändå noggrann med att poängtera att de är öppna för att diskutera med andra flygplatser i regionen om de kan erbjuda Ryanair bra villkor.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *