Swiss fortsätter sin vintersatsning i Skandinavien

Swiss satsning förra vintern på den Svenska marknaden gav god utdelning och till kommande vinter utökar bolaget både i Sverige och Norge samtidigt man sviker den danska marknaden.

 Under vintern 2013/2014 slog Swiss till med en direktlinjer från både Stockholm och Göteborg till Genève samt fler frekvenser mellan Stockholm och Zürich. Detta verkar ha slagit väl ut då man dels återupptar Gnève-Götebeorg med avgång varje lördag samt Genève-Stockholm som får tre flygningar i veckan. Den stora nyheten är att en av avgångarna nu är på söndagar vilket torde locka många skidturister som skall ner till olika destinationer i Alperna då söndagar är en stor “bytesdag”.

Gardermoen ser en frekvensökning till tre dagliga mot Zürich samtidigt som Kastrup blir av med en av sina dagliga avgångar. Är detta måntro ett tecken på en ytterligare försämrad relation och ökad konkurrens internt mellan bolagen i Star Alliance? Vi har redan sett försämrade relationer mellan SAS och Lufthansa. Vad händer härnäst?

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *