Tjäna 2500 Avios per hotellvistelse

I den här artikeln visar vi dig, hur du kan tjäna Aviospoäng i mängder till ett rimligt pris. British Airways och Accor Hotels har nämligen en kampanj som ger dig möjligheten att tjäna hela 2,500 Avis per vistelse.

Vi vill dock understryka att det är ett erbjudande som gäller per vistelse och inte per natt. För att maximera det du får av den här kampanjen skall du därför se till att ha så många vistelser som möjligt.

Kampanjen gäller på 2,700 hotell världen över till och med den 31/12 och det spelar nästan ingen roll vilket pris du betalar. Det betyder alltså att du får 2500 Avios per vistelse, oavsett om du betalar 250 eller 2500 kronor per natt.

Tricket är alltså att få så många och billiga vistelser som möjligt. Det bästa sättet att göra detta på är att hitta en stad med två billiga Accorhotell och bo en natt på vardera. Notera dock att de absolut billigaste hotellen i kedjan inte ger poäng och nedan hittar du en lista på vilka det är.

 

Le-Club-exeptions

En stad känd för billiga hotell är Warszawa där du till exempel kan byta mellan dessa två hotell:

 

IBIS-WAW-3

IBIS-WAW-4

 

För 55 Euro har du då tjänat 5000 Avios. En flygning från Stockholm till Berlin kostar 4,500 Avios så detta kan absolut vara en bra affär.

Om vi tar det på ett lite högre plan och bor på dessa hotell i 30 nätter har du tjänat 75.000 Avios till priset av 825 euro, drygt 75000 kronor. I tillägg har du uppnått Le Club Gold där kravet ligger på just 30 nätter.

Vad får du då för 75.000 Avios? En First Class biljett från Skandinavien till New York är bara ett exempel!.

BA-OSL-JFK-F-oneway

Med avgifterna du skall betalar, kostar det knappt 9,000 kronor för en biljett på Första Klass med British Airways från Skandinavien till New York.

Betalar du ordinarie pris för den här resan kostar det dig runt 45,000 kronor tur och retur.

Sammanfattning

For ca 9,000 får du då följande:

30 övernattningar på hotell.
Guld status hos Accor Le Club
Avios till en New Yorkresa på First Class
Är detta en bra deal? Vi menar det!

Klicka här för att komma till erbjudandet her for at komme til tilbuddet.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *