Två nya linjer till Vilnius från Stockholmsområdet

I dagarna har två nya linjer till Vilnius från Stockholmsområdet annonserats. Det är Air Baltic som öppnar en linje från Bromma samt Wizzair som flyger till den Litauiska huvudstaden från Skavsta utanför Nyköping. 

Air Baltic kommer, från och med den 1/9, att flyga två avgångar dagligen måndag till fredag samt en gång per dag under helgerna med bolagets Dash 8-Q400. Det är en respons i att fylla tomrummet efter Air Lituanica avslutade all sin sin flygtrafik.

Drygt två veckor senare, den 15/9 startar Wizzair flygningar från Skavsta med avgångar på tisdagar, torsdagar och lördagar.

– Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta flygplats säger i ett pressmeddelande:

Vi är mycket glada över att Wizz Air reagerade positivt på vårt förslag att starta linjen Stockholm – Vilnius, vilken vi ser som en strukturellt hållbar destination från Stockholm Skavsta. Den här nya linjen är ytterligare en demonstration av Wizz Airs engagemang på Stockholm Skavsta flygplats.

Sedan tidigare flyger SAS en daglig avgång till Vilnius och Norwegian tre gånger i veckan under större delen av året.

 

Foto via Wikipedia

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *