United återinför snacks på inrikesfligher

Att flyga inrikes i USA har varit en rätt tråkig upplevelse servicemässigt, åtminstone i ekonomiklass där det enda som serverats har varit dryck. Den avskalade servicen har också satt trenden för många av bolagen på hemmaplan, men nu kanske det är på väg att vända. United Airlines har i alla fall beslutat sig för att erbjuda snacks ombord. 

Från och med februari nästa år kommer United Airlines att erbjuda gratis snacks i ekonomiklass på tusentals flygningar i Nord och Latinamerika.

På avgångar före 09:45 kommer man att servera en s.k stroopwafel – En nederländsk kolafylld våffla som är välkänd för alla som flyger mycket med KLM. Passagerare som reser senare på dagen kommer att erbjudas snackblandningar med t.ex en Asiatisk mix av riskakor, sesampinnar och wasabiärtor.

 

“Vi fokuserar på små och stora saker som vi vet betyder mycket för våra kunder och formar deras reseupplevelse”, sade Jimmy Samartzis, ansvarig för mat och lounger hos United.  “Vi återinför gratis snacks som en del av vår globala närvaro. Det tar också servicen till en nivå våra anställda kan vara stolta att leverera och gör stor skillnad för våra kunder.”

 

 

UA+Asian-style+snack+mix-large

 

I tillägg till snacks utökar man tillgången på måltider och gratis öl till ytterligare destinationer i Latinamerika och tidigare i år uppklarade man servicen i ekonomiklass på långlinjerna med flera rätter och gratis vin/öl.

Vi hoppas att detta betyder att trenden har vänt och bolagen återigen börjar erbjuda det kunderna faktiskt efterfrågar. Att få någonting att tugga på är uppskattat och inte minst ett tidsfördriv på längre flygningar, vilket ger en bättre helhetsupplevelse och kan bidra till försvara biljettpriset. Vem följer efter i USA och följer SAS efter sin allianspartner? Det är trots allt rätt långt mellan Skandinavien och Sydeuropa.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *