Världens bästa Radisson Blu hotell finns på Arlanda

Nyligen renoverade Radisson Blu Arlandia Hotel har utsetts till världens bästa Radisson Blu hotell.

Den välbehövliga totalrenoveringen av hotellet, som ligger en kort bussresa från terminalen, slutfördes under 2014 och man har moderniserat precis allt för att kunna möta behoven från både konferensgäster och turister.

– Vi är otroligt glada över att den här utmärkelsen och vi har alla arbetat hårt för att göra vårt nyrenoverade Radisson Blu Arlandia till ett hotell i toppklass, säger Maria Tullberg, General Manager på Radisson Blu Arlandia.

– Radisson Blu Arlandias utveckling under det senaste året har varit enastående. Hela personalstyrkan arbetar utifrån vår servicefilosofi ”Yes I can!”, och har utvecklat hotellet till ett sant landmärke i Norden. Grattis!, säger Wolfgang M. Neumann, President & CEO på Rezidor.

Bonusfeber gratulerar till utmärkelsen och hoppas att kunna återkomma med ett test av det nya hotellet inom en snart framtid.

Håller du med om utnämningen? Diskutera gärna i forumet

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

 1. Julle says

  Omg…
  It is the worst radisson i have ever stayed…
  Spent like some 50 nights last year..and it is not good at all…
  How was this election done?

  • Redaktionen says

   I am unsure. This is an internal election done by Radisson themselves. I have yet to stay there so I can’t speak for myself but I would think there are others that rank higher in the chain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *