Radisson Blu Hotel Metropol har skapat Sveriges bästa hotellfrukost som á la carte

Några som sällan vilar på att ta till sig nya möjligheter är Radisson Blu Hotel Metropol. 2021 spås bli året där frukostintresset exploderar, dels genom take-away men även som ett sätt att i mindre sällskap och på ett säkert sätt träffas.

Michael Lundin, General Manager på Radisson Blu Hotel Metropol säger:

Vi vill vara Sveriges bästa hotellfrukost. För att kunna bli det har vi dels som första hotell i Helsingborg börjat sälja hotellrum med eller utan frukost, gjort om hela bufféupplevelsen och dessutom adderat en inkluderad á la carte meny designad Daniel Andersson.

Med ledorden #extraallt strävar hotellet alltid efter att skapa extraordinära gästupplevelser och bidra stort till “value for money”. På á la carte menyn hittar gästerna nu läckerheter som ägg benedict, amerikanska pannkakor, smoothie bowls, avokadosmörgås och belgiska våfflor. Rätterna tillagas á la minute av egen frukostkock.

Michael Lundin fortsätter:

Visst frukosten kommer kosta 219 kronor per person för externa gäster men vårt mål är att ge fantastiskt value for money även för den prislappen. Ett morgonmöte med riktiga kockar i höga hattar som presterar härliga á la carte rätter i en fräsch miljö ger bättre förutsättningar för en fantastisk dag.

Människors möteskultur och resande har delvis börjat att finna nya mönster och branschen börjar se att den transformeras. eller snarare kompletteras, till något nytt. Gäster som besöker hotellet är likväl från den egna kommunen och restaurangen Nelly’s Food Etc får nu mer än någonsin axla rollen för trygga upplevelser i form av mitt-i-veckan-middagar, frukostmöten och helgutflykter.

Vi behöver och skall träffas och gör vi det mer sällan så måste vi göra de gångerna till större upplevelser. Samtidigt som vi begränsar antalet hotellgäster som kan äta frukost så välkomnar vi gäster utifrån. Det ger dig som gäst en välmöjlighet och om det är något 2020 lärt oss så är det att vi måste begränsa antalet gäster. Borta är köer till tråkiga bufféer. Länge leve valfriheten.

Kan en powersmoothie eller en amerikansk pannkaka tillagad live av en kock medföra en bättre dag? Jag tror det, avslutar Michael Lundin.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *