Ving lanserar nytt innovativt barnklubbskoncept på Casa Cook “Montessori by the Beach”

I sommar öppnar Vings första familjevänliga Casa Cook-hotell, i Chania på Kreta. På det nya hotellet är det även premiär för ett nytt barnklubbskoncept för de allra yngsta hotellgästerna. Den Montessori-inspirerade barnklubben erbjuder allt från övernattning i tipi-tält och matlagningskurser till pedagogiska lekar och utomhusbio.

Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving säger:

Som en kontrast till det digitala och uppkopplade är det många som idag efterfrågar det autentiska, det enkla och det småskaliga, såväl vuxna som barn. Casa Cook’s nya barnklubbskonceptet fångar verkligen upp den trenden och blir en typ av ”Montessori by the Beach

Hotellet på Kreta blir det första familjevänliga Casa Cook-hotellet och den internationella barnklubben erbjuder många inspirerande, lekfulla och pedagogiska upplevelser. Barnen delas in i olika åldersgrupper, från 4 månader-3 år, 4-6 år, 7-9 år samt 10 år och uppåt. Barn mellan 4-9 år erbjuds aktiviteter som exempelvis utomhusbio, fotografering, ansiktsmålning, miniyoga på stranden, inlärning av enklare grekiska fraser, bowling med återvunna vattenflaskor, enklare trädgårdskurser, origami samt matlagning där man tillagar allt från vego-pizza till olivbröd. För äldre barn och tonåringar finns aktiviteter som exempelvis beach volleyboll, enklare arkitekttävlingar, läsning samt workshops där de kan lära sig allt från hur man gör en drömfångare och egna smycken till att tillaga veganska bakverk och delta i musikklasser.*

Hälsosamma snacks och fräscha juicer erbjuds i barnklubben och i restaurangen serveras allt från gröt till rätter från det lokala kretensiska köket till de yngsta hotellgästerna. Hotellet kan även erbjuda barnpassning och övernattning i tipi-tält. Personalen är engelskspråkig. Barnklubben och aktiviteterna kan bokas antingen till paketpris eller per gång. Priset varierar beroende på ålder och antal tillfällen som bokas.

Casa Cook Chania öppnar i början av sommaren och precis som föregångarna på Kos och Rhodos lockar även detta hotell med minimalistisk arkitektur, bohemchic atmosfär, noga utvald inredning från såväl kända skandinaviska och internationella designmärken och handplockade detaljer från världens alla hörn. Här finns även restaurang, pool, träningsmöjligheter och inredningsbutik. Förutom barnklubben har hotellet även en anpassad barnpool.

*Med reservation för eventuella förändringar i programmet.

Prisexempel barnklubb: 25 euro per tillfälle á 4 timmar (4-9 år), 65 euro per heldagspaket (4-9 år).

Foto: Casa Cook Chania barnklubb, illustration Ving

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *