Vinn fina priser i Bonusfebers julkalender

Det är med glädje att vi idag kan berätta att vi snart sjösätter Bonusfebers julkalender. Varje dag från och med första december och fram till jul drar vi vinnare av fina priser.

Det finns all anledning att se fram emot vad som kommer. Jultomten har i år varit på väldigt gott humör och har fyllt säcken med massor av attraktiva klappar.

Den 1/12 -24/12 drar vi en lycklig vinnare av bland annat:

  • SAS EuroBonus Gold status
  • 50.000 Club Carlson poäng
  • Rimowaväska
  • Samsoniteväska
  • Status-kort hos Club Carlson
  • Status-kort hos biluthyrningsfirmor
  • Och mycket mycket mer.

Anmäl dig här

När du anmäler dig till julkalendern får du varje dag under perioden 1/12-24/12 ett mail om dagen där vi påminner dig om att öppna dagens lucka. Allt för att du inte skall missa någon av alla vinstchanserna.  Samtidigt anmäler du dig till Bonusfebers nyhetsbrev som du närsomhelst kan avanmäla dig från om du så önskar. . *När du anmäler dig accepterar du nedanstående villkor. 

 

Sponsorer:

 

kalendersponsor

 

Villkor:
Bonusfebers julkalender är gemensam för våra användare i Danmark, Norge och Sverige. Varje dag drar vi en vinnare för alla tre länderna. Vinnaren får besked direkt via e-post och presenteras på Bonusfebers hemsida. Om en vinnare inte har svarat inom sju dagar är rätten till priset förbrukad.

 

För att vara med i tävlingen skall du acceptera att motta Bonusfebers nyhetsbrev.

Du kan närsomhelst avanmäla dig igen genom att använda länken som finns längst ner i varje mail du mottar.

Vinsterna är personliga och kan inte överföras till andra. Observera att det är vinnarens eget ansvar att betala eventuell vinstskatt, avgifter, tull, moms m.m som kan tillkomma i samband med utskick av vinsten.

Bonusfeber förbehåller sig rätten att exkludera personer från tävlingen som vi misstänker lura, ådra sig otillåtna fördelar eller sabotera tävlingen eller vår hemsida.

Vinnaren utses av Bonusfeber genom lottdragning mellan alla dagens deltagare och vinnaren meddelas personligen samt offentliggörs på Bonusfeber.dk/no/se och i vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella tekniska fel som eventuellt kan uppstå i förbindelse med den här tävlingen och rätten till att uteslutande dela ut det antal vinster som nämns i tävlingen. Dagligen lottas tre vinnare ut från Danmark, Norge och Sverige. Bland dessa totalt nio deltagare dras dagens vinnare via random.org

Bonusfeber förbehåller sig rätten att ändra tävlingsperioden utan ytterligare varsel. Vid eventuell tvist förbehåller sig Bonusfeber sig den exklusiva rätten att träffa slutgiltigt avgörande om vinnare, deltagande, reseperiod m.m. Har du ytterligare frågor om tävlingen är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *