Nytt hotell och SPA på Dohas flygplats

Doha är en flygplats om har blivit populär som transferflygplats för många Skandinaver när man reser med Qatar Airways. Nu blir långa transfertider trevligare när det nu öppnar ett nytt hotell och SPA på flygplatsen. 

Det är på den nya flygplatsen i Doha som “The Airport Hotel” snart slår upp dörrarna. Hotellet riktar sig mot passagerare som har en lång väntetid mellan flygningarna och inte vill lämna flygplatsen. Hotellets gäster man beställa rum och sviter för 0-3, 3-6, 6-12 eller 12-24 timmar. Utanför dörren hittar man flygplatsens affärer och över 30 caféer och restauranger.

I anslutning till hotellet hittar man det nya Vitality Spa. Anläggningen är öppen för hotellgäster och andra passagerare mot en avgift på ca 240SE. Vitality Spa erbjuder allt från PT, 25metersbassäng, squashbanor, fullt utrustat gym och massagebehandlingar för att lindra trötthet efter långa resor. Det går även att boka en rad andra behandlingar samt besöka deras “hydroterapi” där du kan koppla av mellan flygningarna.

Det är tydligt att Qatars flygplats satsar på att skapa en upplevelse för sina passagerare. En stor anledning är för att stå starkare i kampen mot konkurrenterna i Dubai och Abu Dhabi och driva trafik via Qatar. Det är inte den första upplevelseförbättringen vi ser i den här regionen och definitivt inte den sista.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *