Följ med in i Uniteds hjärna

Har du någon gång undrat över hur stora flygbolag håller ordning på alla sina avgångar. I den här videon får vi följa med in i Uniteds hjärna i Chicago, där 5.000 avgångar hanteras – dagligen.

Varje dygn gör United Airlines över 5.000 flighter med sina 1.800 flygmaskiner. Allt styrs från Willis Tower i Chicago (tidigare Sears Tower) samtidigt som du står och blickar ut över Chicago på 103e våningen. Denna hjärna kallas för “Network Operations Center” och skulle också kunna kallas för Uniteds “Mission Control Room”

Följ med bakom kulisserna och se hur United Airlines lyckas hålla deras maskiner i luften och gör sitt yttersta för att minimera följderna av förseningar och inställda flyg. Den är ett uppvaknande för oss som passagerare, hur komplext det är att driva ett flygbolag med allt som skall fungera flera tusen gånger varje dag och ökar förståelsen för att saker faktiskt kan gå fel med just din avgång.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=aQyoEA89il4″]

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *