Billigaste sättet att få Hyatt Platinum Status

Att ha status hos hotellkedjor och flygbolag är ganska eftertraktat men kan ibland vara en svår kamp att upprätthålla, speciellt om man gärna vill ha det hos så många kedjor och flygbolag som möjligt. Men nu har vi en genväg som du kan använda för att få Hyatt Gold Passport Platinum status. 

Vanligtvis skall man bo på Hyatthotell minst 15 nätter per år eller ha 5 vistelser för att uppnå Gold Passport Platinum Status hos Hyatt. Men som ett exklusivt erbjudande kan du nu uppnå denna status gratis om du deltar i det kommande FTU (Frequent Traveler University) i Amsterdam som äger rum 21-23/11 2014.

Här på Bonusfeber.se kan vi erbjuda en speciell rabatt till våra läsare. För $149 får du lära dig goda tips och tricks runt bonusprogram och tjänande av poäng och annat spännande relaterat till resande.

Som en extra bonus har du möjlighet att delta i en exklusiv tur bakom kulisserna hos KLM Catering og Flight Ops i på Schiphol. En tur som allmänheten vanligtvis inte har tillträde till.

Vill du kan du också vara med på middagen och festen på lördagskvällen

Läs mer om FTU genom att klicka här

Genom att klicka här  beställer du med Bonusfeberrabatten och sparar $50

För 149USD får du:

– Aktiviteten med KLM/Flying Blu och Skyteam på fredagen
– Välkomstfest fredag kväll
– Alla kurser och föreläsningar lördag/söndag
– Lunch, lördag och söndag
– Hyatt Platinum status till och med februari 2016

För att delta i KLM/Flying Blue och Sky Team arrangemanget skall du anmäla dig i den här tråden i vårt danska forum. Först till kvarn!

Vi har dessutom ett specialpris på Park-Inn hotellet för endast 80EUR per natt som du kan ta del av.

ALLA SOM DELTAR I FTU AMSTERDAM MOTTAR HYATT GOLD PASSPORT PLATINUM STATUS

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *