“Cyber Monday” hos Club Carlson

Bara idag: Precis som hos många andra amerikanska företag, har även Club Carlson en  “Cyber Monday” idag. Club Carlson erbjuder fördubbling av antalet poäng du köper idag.

 

Att köpa poäng hos hotellkedjorna kan vara en helt OK dea. Men var uppmärksam då det inte alltid lönar sig. När det gäller Club Carlson är det är det bäst att ha lite poäng på kontot och använda dessa primärt till deras “point+cash” priser. Med denna får du rabatt på rumspriset genom att använda lite poäng. I gengäld får du en flexibel bokning som kan avbokas om du ändrar dina planer eller hittar ett bättre erbjudande i sista minuten. Att beställa på det sättet gör det möjligt att hoppa på sista minuten “deals”.

Om du köper poäng hos Club Carlson idag får du dina poäng fördubblade – upp till 10.000 poäng som då ger dig 20.000 poäng på kontot. 10.000 poäng kostar dig $70.

Lyckas du hitta ett av deras hotell som kan bokas till 20.000 poäng per natt får du alltså övernattningen till $70.

 

Läs mer och köp poäng genom att klicka här.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *