Få 50% extra när du köper Hilton Hhonors poäng

Det är inte så ofta att man kan köpa poäng med 50% bonus hos Hilton Hhonors, men fram till och med den 22/12 är just detta möjligt

hilton1

För att köpa poäng med bonusen skall du logga in på ditt Hilton Hhonorskonto och välja att köpa extra poäng.

hilton2

I det första steget av processen väljer du hur många poäng du vill köpa. Minsta antal är 1.000 + 500 poäng för 10USD och max är 40.000 + 20.0000 som då kostar 400USD.

hilton3

Vem bör köpa dessa poäng?

Den här kampanjen är inte någonting alla bör hoppa på. Priset för 60.000 poäng som är max är 4000USD eller nästan 3.000 kronor. För att få något värde av poängen skall man alltså hitta vistelser som är dyrare än detta.

hilton4

Ovanstående exempel är för en övernattning i Paris i januari 2015 på antingen Concorde Opera Paris eller Hilton Paris La Defense. Bägge kostar i det här exemplet under värdet av poängen och då lönar det sig med andra ord inte att använda sig av den.

Det är med andra ord i de fall man har behov att “toppa” poängen man redan har på kontot för att använda på kedjans dyraste hotell, eller resors, som Hiltonkedjan har.

hilton5

 

I ovanstående exempel ser vi just ett av dessa lyxresorts – Conrad Koh Samui i Thailand. Detta kostar normalt 95,000 poäng för en natt, men när man bokar 5 nätter får man sista natten gratis. Därför faller priset per natt till 76,000 poäng

Det är just i dessa fall som det är värt att köpa poäng för att kunna beställa den här typen vistelser. Grunden är att grundpriset för en natt är 21.120THB eller knappt 5,300SEK. Har man sparat många poäng sedan tidigare men saknar de sista poängen för att kunna beställa 5 dagar i paradiset där man får sin egen villa  är detta verkligen värt det rent prismässigt.

Fördelen med Hilton Hhonorspoängen är att de inte utlöper som hos många andra lojalitetsprogram, bara det är aktivitet på kontot. Denna “aktivitet” kan vara en vistelse på ett hotell i kedjan eller bara genom att köpa 1,000 poäng för 10USD en gång per år. På så sätt kan du spara poäng under flera år tills att du har råd att beställa övernattningar på lyxhotellen.

Tillslut kan det bli en riktigt bra business case av att samla poäng på hotell i Hiltonkedjan.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *