Club Carlson med 3 000 extrapoäng per bokning

Idag startar Club Carlson en ny kampanj där du kan tjäna 3.000 extra poäng per bokning. Det enda du behöver göra är att beställa via Club Carlson appen istället för via hemsidan. 

Kampanjen är ganska enkel och ett fint sätt att tjäna extra poäng på. Beställ ett  Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson och Country Inns eller Suites By Carlson hotellvia Club Carlson appen så får du automatiskt 3.000 poäng extra för varje bokning du gör. 

Du kan beställa fram till och med den 16e november och vistelsen skall också vara avslutad innan detta datum. Du mottar bonusen för alla bokningar du gör under den här perioden. Dvs. det är inga begränsningar på antalet poäng du tjänar.

20937-S5-R1_CC_AppPromo_LPB

Vistelser bokade med poäng + kontakter eller enbart med poäng räknas dock inte med och det ges inte heller extra poäng till elitmedlemmar.

Läs mer på Club Carlsons hemsida

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *