Guide till Hertz Gold Plus Rewards

Hertz är en biluthyrningsfirma med en lång tradition och startade sin verksamhet redan 1918 i Chicago. Det första fordonet man erbjöd sina kunder på den tiden var den berömda T-Forden. 1923 köpets företaget av John D. Hertz som även gav firman sitt namn och då hette firman Hertz Drive-Ur-Self System. Firman erbjuder idag ett stort urval av biltyper, i tillägg till att man på en del platser kan beställa en specifik bilmodell ur kategorin Green Collection, Fun Collection (Adrenaline Collection i USA), Family Collection, Dream Collection og Prestige Collection.

9p0pmztpbvuheocr0bqafq-768x512 Foto: Hertz

Låt oss nu kika närmare Gold Plus Rewards och vad de olika nivåerna ger

  • Gold: Detta är basnivån som alla medlemmar får från starten
  • Fivestar: Uppnår du efter 7 bilhyror under ett kalenderår
  • Presidents Circle: Uppnås efter 20 hyror under kalenderåret

Som Gold-medlem får man basfördelarna där den mest utmärkande är att man har en profil på Hertz hemsida som förenklar bokning genom att personlig information redan är ifyllt. När du hämtar bilen behöver man därmed normalt bara att visa giltigt körkort innan man får nyckeln i handen och kan köra iväg. Större uthyrningsställen har i tillägg en dedikerad gulddisk där man kan spara en hel del tid. När du så kommer upp i FiveStar status får du i tilägg 5% rabatt på internethyror och uppgradering av bil (beroende på tillgång på sk. deltagande stationer). Efter 10 hyror får FiveStar medlemmar ett presentkort på ett gratis dygn. Som medlem av Presidents Circle får man såklart fördelarna från FiveStar och garanterad uppgradering av bilklass och tillgänglighet (även här på deltagande stationer). I U.S.A får man även dedikerade Presidents Cirlce och parkeringsplatser närmare uthyrningsdisken än kunder med lägre status. Det är värt att få med sig att Hertz Gold Rewards Plus kan kombineras med att man får poäng och avtalspriser (”CDP”) från andra bonusprogram som t.ex SAS Eurobonus och Nordic Choice Club. Avtalspriserna från andra program är ibland bättre än de som följer med FiveStar eller Presidents Circle. För att läsa mer om Hertz Gold Plus Rewards och bli medlem, besök hertz.se

Summering:

Fördelar

 

▪   Snabb och smidig utcheckning när bilen hämtas

▪   Förenklad bokning

▪   Uppgradering av bilklass

▪   Kan kombineras med andra bonusprogram

 

Nackdelar

▪   Begränsat värde i Skandinavien, speciellt som FiveStar och Presidents Circle även om stationerna gör sitt bästa i de allra flesta fall för att bjuda på någonting extra.

▪   Ingen statusmatchning

 

 

gs2rln1k20hpzwulbengbg-768x512 Foto: Hertz

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *