Ny norsk hotellkedja etablerar sig i Sverige med Kungsbron Hotell i Stockholm

Thon Hotels kan med gläjde informera om att Kungsbron Hotell i Stockholm blir Thon Partner Hotel, som det första av flera hotell i Norden. Startskottet för samarbetet går den 1 april 2022.

Kungsbron Hotell ligger centralt vid Stockholms centralstation, endast 5 minuters promenad från Arlanda Express, tåg och tunnelbana. Idag har hotellet en betydande andel affärsresenärer. Dessutom är hotellet ett populärt val på både semester- och fritidsmarknaden. Hotellet kommer att ingå i Thon Hotels lojalitetsprogram.

– Vi satsar på att etablera fler hotell i Norden, och det här är det första partnerhotellet för oss i Sverige. På så sätt breddar vi möjligheten att ge våra gäster bra upplevelser och vi stärker vår position med Stockholm som ny destination, säger Morten Thorvaldsen, koncernchef på Thon Hotels.

Det är Kungsbron Hotell som ansvarar för att driva partnerhotellet.

– Hotellet blir ett fullvärdigt Thon Partner Hotel. Vi har fått ett väldigt bra intryck av Thon Hotels och deras välkända koncept, och ser fram emot att bli det första partnerhotellet i Sverige. Som Thon Partner Hotel kan du boka hotellrum på thonhotels.se och i Thon Hotels mobilapp, säger ägaren till Kungsbron Hotell AB, Nubar Hawsho.

Om Kungsbron Hotell

Kungsbron Hotell ligger centralt beläget i centrala Stockholm, alldeles intill Arlanda Express och i nära anslutning till Gamla Stan och Stockholms slott. Hotellet har 151 ljudisolerade rum med ljus och funktionell inredning och kvalitetssängar från Jensen. Hotellet har även egen restaurang och bar.  Alla rum har IPTV med casting/streaming och gratis wifi. Det nya partnerhotellet ligger på Västra Järnvägsgatan17 i Stockholm.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *