A Perfect Deal hos Nordic Choice från 499:- per natt

I går skrev vi  om Scandics Blixtpriser  med priser från 650:- per övernattning. I dag tipsar vi om Nordic Choice kampanj som man kallar för “A Perfect Deal” där man erbjuder övernattningar från 499:- på kedjans Comfort hotell, om man bokar före den 11 september. 

Nordic Choice har idag 30 Comfort hotell i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Comfort hotellen marknadsförs som “Bra hotell i bra lägen till ett bra pris”.

Priserna ligger på 499:- för ett enkelrum och 599:- för dubbelrum och frukost ingår i priset. Undantaget är Comfort Hotel Xpress som inte erbjuder frukost. I stället har man då satt priset till 399:- och 499:- för enkel respektive dubblerum.

 

clariondeal

 

Som med alla goda erbjudanden finns det dock begränsningar i hur många rum som finns tillgängliga till kampanjpriset i kategorin standard/moderate rum.  Förskottsbetalning gäller och har du väl bokat kan du inte avboka utan att förlora vad du har betalat.  Rummen kan bokas till och med den 11 september för vistelser mellan den 11/9 och 29/12 2014 inklusive alla mellandagarna. Perfekt om man skall hälsa på släkten efter julafton!

Som gäst hos Nordic Choice hotels tjänar du även poäng i Nordic Choice Club. Läs Bonusfebers guide till lojalitetsprogrammet här

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *