Recension: AIRMATE Mobile är den nyaste lilla resegadget som borde vara i ditt handbagage

Jag skrev om AIRMATE Mobile första gången i august och bestämde mig för att jag gärna ville prova den på en resa runt i Asien. Det är det nystartade företaget Simplifiers, som har lanceret denna smarta hållare till din mobiltelefon. Här kan du läsa varför denna resegadget är bättre än andra.

Wifi med hög hastighet blir allt vanligare ombord på flygplan. Därför blir det lättare för oss som resenärer att se film och serier på våra smartphones, även på kortare flygresor.Wifi med hög hastighet blir allt vanligare ombord på flygplan.

Därför blir det lättare för oss som resenärer att se film och serier på våra smartphones, även på kortare flygresor.Du har kanske provat en hållare till din mobiltelefon som du blev tvungen att ha på bordet framför dig, vilket slutade med att du fick ont i nacken av att titta neråt. Det är här som AIRMATE Mobile gör en skillnad.

Här får du en hållare till din mobiltelefon som gör att du kan luta dig tillbaka, slappna av i nacken samtidigt som bordet är fritt till annat.

När du använder din AIRMATE Mobile, så tittar du rak fram på mobilskärmen samtidigt som ditt bord är tomt. Foto: Henrik Olsen

AIRMATE Mobile är som redan nämt utvecklat av företaget Simplifiers, som själva säger detta om produkten:AIRMATE Mobile är den första hållaren till smartphone som på grund av den unika funktionalitet kan placeras direkt på låsen till bordet, på flygsätet framför dig.

Hållaren är flexibelt utformad för att passa flera olika ytor, ute som hemma och kan justeras i flera olika vinklar.

Design & Användning

AIRMATE Mobile har en enkel design vilket gör den smidig och lätt att använda för alla. AIRMATE Mobile er tillverkad för att sitta på låset till bordet på stolen framför dig. Var uppmärksam på att den inte är anpassad till nödutgångsplatser eller platser på den första raden.

Så sitter AIRMATE Mobile fast på låset till bordet i stolen framför dig. Foto: Henrik Olsen

Du kan se i videon hur smidig och lätt den är att sätta på låset.

Du kan justera vinken lite på hållaren så att du kan se skärmen även om du lutar dig mot fönstret på flyget.Du kan använda den på fler platser än i ett flygplan. Då blir det en vanlig mobilhållare som du ska placera på ett bord eller en platt yta(flyg, bil eller båt). Produkten är gjord av plast och kan därför flytta sig vid rörelse när den står på en platt yta.Det betyder att om du använder den i bilen i ojämn traffik eller vid turbulent väder i ett flyg så kanske du måste ha en hjälpande hand. Det ville vara bra om det fanns ett glidsäkert material på den nästa hållare.

Kvalitet

Produkten är gjord av delar i plast och ett brett gummiband som är placerat runt. Hållbarheten är en fråga som alltid är svår att värdera. Det såg inte ut att vara ett problem att sätta en större mobiltelefon i hållaren även om både gummibandet och hållaren kommer under press. Den svaga punkten hos produkten är gummibandet men eftersom man får två gummiband med till varje paket så kan du byta ut det om det skulle skulle gå sönder.

AIRMATE Mobile med en iPhone Plus kopplat till SAS WiFi och är nu klar till Netflix streaming. Foto: Henrik Olsen

Value 4 Money – spara hele 40%

AIRMATE Mobile kostar normalt 17,- euro per styck. Just nu kan du spara hele 40%.

Coupon Code: Insideflyer1

Overview

Pros

+ Bra tänkt och smart design
+ Lätt att ha med, tar ingen plats i väskan
+ Lätt och smidig att använda
+ Mycket bättre komfort när du ska se serier och filmer

Cons

- Den fungerar inte till dom största mobiltelefonerna på marknaden
- Den kan glida om den står på ett bord
- Lite dyrare än andra men kan köpas med 40% rabatt nu

AIRMATE Mobile har efter testen fått en fast plats i väskan. Med många flygningar innanför Europa varje år så vet jag nu att jag kommer får väl använding av den. Det är en enkel produkt som har en viktig fördel som inga andra produkter på marknaden har, att kunna se rakt fram på mobilskärmen och samtidigt hålla bordet tomt.

Overall Rating

Conclusion

DESIGN:4.5;
ANVÄNDNING:4.0;
KVALITET:4.0;
VALUE 4 MONEY:3.5;

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *