Swiss First Class Lounge, Zurich

Zurich är utan tvekan en av Europas enklaste och mest moderna flygplatser. Reser du på First Class börjar servicen med en dedikerad lobby avskärmad från sommarkaoset, Business Class passagerare och allt annat riff raff 😉

En trevlig dam mötte oss, bad om pass och parkerade oss i några djupa, behagliga läderstolar under tiden hon checkade in oss.

DSC04207 DSC04206

Efter ett par minuter kom hon med boardingkort och vi blev skickade till Fast Track med en inbjudan till Swiss First Class Lounge. Direkt efter säkerhetskontrollen svängde vi höger och det tog bara ett par minuter att gå till Swiss lounger.

Vi kom fram ca 1030 och då höll man precis på att ta undan frukosten och ställa fram lunchen vilket verkar vara en väl vald tidpunkt eftersom vi var loungens enda gäster

Loungen har en buffet men också en restaurangavdelning där man kan beställa a la carte. Här är menyn:

DSC04214

 

Eftersom vi fortfarande led av jet lag var vi egentligen på humör för frukost och inte lunch något som absolut inte var ett problem och beställning på frukost togs med ett leende.

 

 

DSC04209 DSC04216

 

Gott urval på buffén

DSC04212

 

I tillägg till behagliga sittgrupper erbjuder loungen duschmöjligheter, vilorum med säng och ensuite dusch, ett par privata VIP rum och en ciggarlounge. Internet är så klart gratis. Har du avresa från terminal E (satelitterminalen) blir du transporterad till flyget när avgången närmar sig.

Sammanfattningsvis erbjuder Swiss sina First passagerare en härlig lounge med ett fantastiskt urval av mat och dryck i en stilla miljö och med utsikt över flygplanen.

Loungen ligger vid Airside center, till höger när du kommer igenom säkerhetskontrollen en trappa upp och har öppet dagligen från 0545-2230 och insläppt blir du med en biljett i First på Swiss eller Lufthansa samt om du har ett Miles & More Hon Circle kort.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *